2012. február 7., kedd

München 2. nap

Eltelt a masodik napom is itt. Reggel nem akart menni a kisebbik gyerek suliba, es mit adj isten, nem is ment! Ha en ezt megcsinalom anyuekkal, hogy azt mondom nem megyek, kaptam volna 2 akkora pofont, hogy többet sosem merem me'gcsak mondani sem, hogy nem akarok menni suliba.
No sebja, itthon maradt velem egyedül. Sütött reggel maganak tojast, persze felügyelni kell, nehogy leegjen a haz. Anjya elment valahova. Ki tudja hova.
 Közben Olga is hazaert, es elkezdtünk takaritani. Vagyis ö, mert megkerdeztem mit segitsek, a valasz az volt, hogy majd ö megcsinalja. Szoval miközben csinalta, magyarazta, hogy mit hogyan es mivel kell. Del körül ert vissza anyuka egy baratnöjevel. Feljöttünk az emeletre, hagytuk öket beszelgetni. Aztan jött a kislany, hogy menjünk el jatekboltba, Olga pont a pasijaval skype-olt. Aztan befutott a nagyobbik lany is. Elmentünk a kicsivel, de nem volt annyi penze, hogy megvegye, amit akar. Visszajöttünk. Anyja adott neki 2 eurot, ami hianyzott. Visszamentünk. Jött a nagyobbik lany is a baratnöjevel. Mire visszaertünk a haz csupa füst volt. Majd megfulladtunk. Ugyanis a nagyobbik elfelejtette, hogy odatette a kajajat a tüzre. A kaja szenes volt, az egesz haz tiszta füst. Kiabaltunk, hol van anyuka, hogy minden rendben van-e vele. Nem tudtuk akkor meg, hogy a nagylany hagyta ott. Anyuka lent volt a pinceben, es mivel a füt felfele szall, semmit nem vett eszre ebböl. Gyorsan kiszellöztettünk. Kicsit vasalt Olga, megmutogatott mit hogyan. Nekem eddig nem sok dolgom volt.
Aztan keszültünk vacsihoz. Elvileg gulyas volt. :) De nem az volt, hanem pörkölt. :) Es iszonyat füszeres. Remeltem itt nem föznek ilyen füszeresen. Tevedtem.
Gyerekek utan sokat kell szedni a szemetet, poharat. Ez bizros azert van, mert megszoktak, hogy megcsinalja valaki helyettük. Az au pair.
Olga koran lefeküdt, csodalkoztam is. Anyuka meg elaludt, amikor latatta a kicsit. Mert a kicsi nagyon fel egyedül. Ezert nem szeret aludni. Nem tudom mi törtenhetett, amiert ennyire fel 7 evesen.
Tegnap delutan ota esik mini pelyhekben a ho.
Gyerekek elmentek a suliba, es ahogy latom anyuka megint elment. Olga alszik. Enyem a haz! :)
Megyek, mert ehenhalok.




Jo szelet es esemenymentes szolgalatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése